8.02.2013

Güncelleme yükleniyor

Lan olm naber ya? Bak valla kaç gündür bi'şeyler yazayım diyorum ama nafile dünya. İşler tam anlamıyla kafadan koptu. Manyaklık sınırında çalışmaya başladık artık. :)) Şaka değil olm, geçen gün Gangınam Sıtayl yaptım stresten koridorda. Oppaa.

Şimdi onu bunu bırakalım da, gel gelelim şu "20 dk" isimli diziye.

...

Gelemedim, bu konuda yazacak bi'şey bulamadım bradır. Geçiyorum. Geçtim. Geçen günlerde bi' olay olmuştu, sevgili hanımım "bak bunu yazsana" demişti ama unuttum yahu ne olduğunu. Sanırım erken yaşta alzaymırdan aynen her havzun dibi ayn.

Bak hâlâ düşünüyorum, hâlâ hatırlayamadım.

Aha dur lan hatırlıyorum galiba, bakayım, yok hatırlayamamışım. Bir de "wolking det" olayı var. De get, o ne abi ya? Az önce baktım var ya, hamile kadın baksa o an çocuğunu düşürür. Adamın yanağı yok lan! Ner'de olm senin yanağın? Bir kere yanaksız insan mı olur, yediklerin hep dökülür ağzından, durmaz hiç. Gidiyorlar bir de "sanki yiyebileceklermiş gibisinden" insanlara saldırıyorlar, ulan saatte 2 mt hızla yürüyorsun zaten ona da yürümek denirse, adam bastı gitti nasıl yakalayacaksın onu, o ayrı, hiç girmiyorum o konuya.

Geçen gün büyük yeğenle küçük yeğene "MedyaMarkıt"tan kulaklık aldık. "Örbıniyırs" ayıplı çıktı. Kulaklığı takıyorsun abicim, aa sağ kulaktan ses gelmiyor. o kadar bağırdım, "ses gelmiyor! ses gelmiyoor!" diye, ama yine de gelmedi. Bakalım yarın ya öbür gün, ya da öbür günden sonraki bir gün, ya da öbür günden sonraki bir günden sonraki bir gün, elimizde fişimizle birlikte MedyaMarkıt'ın kapısını çalacağız. Umarım beni terslemezler. Çünkü bu aralar acayip derecede "Dextır" izliyorum, her an şemsiyeyi zobart diye sokabilirim bana yan gözle ilk bakan talihsiz gencin döşüne. Dextır'ı bilemedin mi? Morgın morgın.

Ulen, deminden beri hatırlayayım diye bin türlü şey yazdım bi' türlü gelmedi be aklıma mori. "Mori" de nereden çıktı şimdi be abe. A be abe.

Lan olm, bir de ayrı bir sinir durum var. Bakınız: Şu iş yerinin bana tahsis ettiği lapintop. Ulan tam lapintop hem de. Şimdi dedik ya, işler manyama derecesinde yoğunlaştı diye. Biz de mesaiye kalıp bin türlü zorlukla eve dönmeyelim diye, evden bağlanalım çalışalım dedik. Ne kadar modern ve bir o kadar da akılcı bir yaklaşım değil mi. "O yeah" diye çığlık attığını duyar gibi oluyorum günlük. Ama olmuyor, olamıyor, çünkü bu lapintop bilgisayar bir türlü bağlanamıyor. Angut angut moronca kilitlenmeler, yanlış yanlış artistik hareketler falan, şeytan diyor ki fırlat at bakalım buradan karşı apartmanın balkonuna atabiliyor musun?

Neyse o zaman, ben yatarza.
Haydi sevgili hanımım gidelim de uyuyalım.

1 yorum:

Kediye Kafa Atan Psikopat Fare dedi ki...

walkind dead'e laf yok, zombiler bizim heşeyimiz :)

20dk boktan bişi olmuş, sen al 90dk lık filmden 33333 bölümlük dizi yapmaya kalk. Olur mu? Olmaz!
Böyle aptal bir iş çıkar ortaya.

Söyleyeceklerim bu kadar.
Saygılar :)