4.07.2008

Babil

Hayreting

Bugün eve dönerken sıkışık trafikte ilerleyen iki farklı araca gözüm takıldı sırayla, aynı anda değil yani, bukalemun muyum ben, aynı anda iki farklı araca takılması garip olurdu zaten, neyse.

Araçların ikisini de hoş, güzel, bakımlı, güneş gözlüklü bir genç kadın kullanıyordu. İkisini de aynı kadın kullanmıyordu tabi ki, aynı anda iki farklı aracı aynı kadının kullanması nahoş olurdu, neyse.

Sonra, gayri ihtiyari, bu kelimeyi de şimdi yani çok alakasız nereden geldiyse, normalde pek kullanmam, gayri ihtiyari, bu ne şimdi, gayri safi milli hasıla gibi ya da vadeli opsiyonlar borsası falan, hop dedik, dağıtmasana yavrum konuyu, ister istemez diyelim, ister istemez konu dağıldı evet, hayır ister istemez konu dağılmadı, ister istemez gözüm kaydı diyeceksin, ok, ister istemez gözüm daldı, dalmadı kaydı, pardon kaydı, birisinin yanında şortlu, bacak bacak üstüne atmış, koltukta iyica kaymış, üstte olan bacağının ayağı dikiz aynasına kadar çıkmış tespih sallayıp sakız çiğneyen, diğerinin yanında da şortlu, bacak bacak üstüne atmış, koltukta iyice kaymış, üstte olan bacağının ayağı dikiz aynasına kadar çıkmış, rayban gözlük takmış, gazete okuyan iki farklı öküz tipi vardı. Çok acayip, ilk defa arabanın ön koltuğunda oturan öküz görüyordum, çok şaşırmıştım, üstelik arka arkaya iki tane görmüştüm, bir günde bu kadar belgesel yeter dememe kalmadan, üçüncüsü koltuğu tam olarak yatırmış yatık halde yanımdan geçti.

:) hehehe.

Evet trafikteki yolculuğumuzu şenlendiren bu 3 farklı bayan arkadaşımıza ve yanlarında taşıdıkları öküzlere "The Clay People"dan "Awake" isimli parçayı armağan ediyoruz.

Ve rivayete göre Babil Kulesinin yapımından sonra insanlara çok kızan Tanrı onların dillerini farkılaştırır, birbirlerini anlamalarını engeller.

- Fakyubeybi
- Aa n'oldu ya iyiydik.

Hiç yorum yok: