16.06.2009

Ebzınt

Şimdi bak hiç öyle birbirimizi kandırmayalım sevgili günlük,

Akareköküçbölüdört'ü unutmuş olamazsın mesela. Bir de içgenin üç açıları toplamı da 180 derecede kaynar mesela.

Ya da misal, İngilizce derslerinde falan parmak kaldırırken haykırdığın "tiğçır" nidalarına ne demeli? Ve yoklamada yanındaki arkadaşın yoksa "ebzınt"larına. Herkes demiştir. Ebzınt'tır çünkü. Ah ne güzel kelimedir ebzınt. Ve de bir de hiyır.

Parabolun kolları yukarı olsa n'oluuurr aşağı olsa n'olur, benim x bilinmeyenli denklemimin limiti sonsuza giderken. Türevinden C sabiti gelmese n'olur, integrali tanımsız çıksa kim takar?

Sonra o periyodik tabloyu da hiç anlamadın itiraf et. Orbitaller falan. Ne kadar mânâsız değil mi efenim. Atom numarası büyük diye altta kalır mıymış hiç bir element? Nedir yani resmen çifte standart. Ayrıca Amerikyum da nedir kuzum biri bana anlatsın. Ne yani sen düşünmedin mi hiç?

Kovalent bağlarında dolaşıyorum, yitirdiğim yârimi aman sentezliyorum.

Gecenin bir vakti kapalı bir fanusta bir bitkiyle birlikte bırakılan bir farenin sabaha çıkmaması kimin sorunu? Peki farenin katili kim o halde? Bitki mi yani? Yeseydi efenim bitkiyi değil mi? [Ama nereden tanısın o sessiz düşmanını]

Hiç öyle birbirimizi kandırmayalım şimdi sevgili günlük, hiç öyle kandırmayalım sevgili birbirimizi şimdi günlük, hiç sevgili kandırmayalım öyle şimdi günlük birbirimizi, hiç birbirimizi kandırdık mı ki biz günlük? :]

Notuznotsunuznotlar: Sevgili merhum deney faresi için, evet sadece onun için geliyor,

"Mushroomhead - Sun Doesn't Rise"

Hiç yorum yok: