20.09.2019

Asit beybiboy

Über süper günler sevgili günlük.

Haftasonunun gelmiş olması -hafta sonunun bitişik yazılmamasını hesaba katmazsak- çok iyi oldu. Nedendir bilinmez aşırı derecede yorgun yoğun serseri bitkin bezgin bet bot bitlek bozlak bezik bozuk bir hafta geçirdim. Hoş, hafta sonu da böyle geçecek büyük ihtimalle ama neyse. Sanırım bu mevsim geçişleri yüzünden. Ama bu canına yandımının dünyasının mevsimleri de durmuyor ki, sürekli bir geçiş halinde. E haliyle biz de sürekli bir göçüş.

Bugün bir eposta geldi, Tuzla'da kimya fabrikası yanmış, etrafa zehirli kimyasallar yayılmış, bugünde yağmur yağabilirmiş, yağmurda dolaşmayın diyorlar. o fak. vat dı fak. vat dı fak iz goin on men. Valla yağacak yağmur burada hava kapadı. İster misin şimdi Borderland 3 olsun ortalık bir anda, posta apokaliptik lipstik gibi bişeyler olsun, yağmur damlaları çip çip eritsin bişeyler olsun, asit sonuçta, u asit beybisi.

Neyse kafalar karışık. Dudağımda yine uçuk çıktı. Uçuk şöyle bir şeymiş bilmeyenler için anlatayım. Uçuk virüsü omurilikte saklanırmış. Vat! Omuriliğim virüslü mü lan şimdi benim? Evet neyse. Vücut direnci düştüğü zaman, omurilikte artık ne oluyorsa salıyormuş virüsleri oradan. Hoop dudaklara. Omurilikten dudaklara ince bir yol vardır bilinmez. Ve hazır ol asıl bombasyon şimdi geliyor. Uçuk virüsü asla yok edilemezmiş. Dıdıdııın. Yani bir kez uçuk olduysan, merhaba, kulübe oş geldin be ya. Tri tu van ziro...

Şimdi arkadaşlar hiç unutmamanız gereken bir gerçekten bahsetmek istiyorum, bunu lütfen biyerlere yazın ve sürekli tekrar edin; "Killa destek verirse kafa tutar tanka!" bu böyledir, ona göre.

Bu kedi kankaları da yakın zamanda bir kırtlatmak lazım, -kırtlatmak it means kısırlaştırmak- çok korkuyorum bir gün kızışıp üstümüze atlayıp, mav mav diye duvarlara tırmanmalarından. Ama şu ara kırtlatmak için vaktim yok. İki tane bir de ne ediyor çarpı iki. 3 4 gün de yatalak oluyorlar kırtlatınca. Napıcaz bakalım.

Hadi şimdilik bu kadar yeter ben işlerime geri dönence.

Hiç yorum yok: